OTHER PAGES
WITHIN THIS
WEBSITE.


De Maritieme Web AwardAANVRAAG PAGINA
KLIK HIER om de laatste winnaars van de award te zien.HEEFT U EEN NIET COMMERCIËLE MARITIEME WEBSITE?
DENKT U DAT DIE EEN ‘AWARD’ VERDIENT?
De Maritieme Web Award verplicht tot niets en is er om de maritieme wereld op het Internet te promoten. Websites die deze prestigieuze prijs winnen, mogen het symbool van de oorkonde op hun site tonen. Sites worden beoordeeld of ze interessant zijn en gecontroleerd op de inhoud en de nauwkeurigheid van de maritieme informatie. Maar ze worden eveneens beoordeeld op de snelheid van het laden alsook op de navigatie van de site. De Gouden Oorkonde wordt alleen aan bijzondere sites gegund.

Het gunnen van een Maritieme Web Prijs (goud of zilver) is uitsluitend ter beoordeling aan de jury in Engeland. Zo hebben al vele sites in veel landen rond de wereld een gouden of zilveren prijs gewonnen. Nadat de aangemelde website bezocht is, om te zien of die aan de criteria voldoet, zullen de winnaars per e-mail worden geďnformeerd en zullen de sites eveneens op onze Maritieme Web Award Winnaars pagina's vermeld worden.


HOE AAN TE VRAGEN.
Stuur ons je homepagina URL per e-mail (met als onderwerp "Aanmelding voor de Maritieme Web Award") voorzien van je naam, nationaliteit, e-mailadres (die uitsluitend gebruikt zal worden om u te kunnen antwoorden).

Zodra jouw site beoordeeld is en voor een award in aanmerking komt, zal je een e-mail ontvangen die een bevestiging is van de prijs samen met ofwel een zilveren ofwel gouden prijs symbool om op jouw website te plaatsen.

WAARSCHUWING!
Alleen websites die de prijs officieel hebben gewonnen mogen het symbool van de award tonen. Een site die de prijs zonder toekenning vertoont zal op een "zwarte lijst" worden geplaatst . Die webmasters zal gevraagd worden het symbool van hun site te verwijderen en zij zullen niet op de winnaars pagina vermeld worden.

Steve Harris

(Mijn dank gaat uit naar Jan Booden voor deze vertaling).